perjantai 19. huhtikuuta 2013

On the road part 1

Eli siis lähettiin Täältä Tampereelta keskiviikkona 20.3 kohti Helsinki-Vantaa lentokenttää. Matka meni nopee ja sit oltiinki jo lentokoneessa. Ensimmäistä kertaa lensin Finnairilla tommosen piitkän matkan. Muutamat leffat tuli katteltua pikkutelkkarista ja tietty nukuttua ja syötyä. Miksi ihmeessä lentokoneissa on AINA samat ruuat ihan sama mihin/millä/missä/monelta matkustit..?



No sit saavuttiin NYkiin illalla ja yövyttiin siel. Seuraavana aamuna neljält JFKn lentokentälle takasin ja lento Orlandoon. ''Odottavalle aika on pitkä'', matka sinne laivaan tuntu ikuisuudelta. Sitku sinne päästiin niin siel oli heti ruokaa ja niin paljon ku tahto; ranskalaisia, kanaa, hampurilaisia, hodareita, rasvaa, rasvaa, rasvaa ja rasvaa. Sai siellä sit kyll salaattia ja pitsaa, jugurtti- ja jäätelöäkin niin paljon ku tahto. Tunsin itteni ihan laihaks ja hyvä kroppaseks siel Amerikkalaisten seassa, oikeesti.
Siel oli kaikkee ohjelmaa esim. karnevaalit, amerikkalaisia ''perinne tansseja'', -70-, -80- ja -90-luvun show.t. Ravintolaan kun meni niin siellä oli tanssivat ja laulavat tarjoilijat.




Karibian meren toisesta sivusuunnasta oli selvitty niin oltiin Bahamalla. Siellä mentiin semmoselle Pikkubussi kierrokselle, kaikki tärkee ja ehkä vähemmän tärkeeki tuli nähtyä. Siel ois ollu varmaan hyvät bailut yöllä jos ois jääny ootteleen. Ihanat rannat ja semmosta turkoosia 30°C vettä. Ja lämpö asteet hipo 40°C.













Sit meijän hieno Carnival Sensation cruise laitto nokan kohti Orlandoa ja matka taittu takas suurimmaks osaks aurinkoa ottaen, pari delfiiniäkin tuli nähtyä. Tää matka Bahamalle ja takas kesti siis 3pv.



find the dolphins

 Seuraavaks ois sit vuorossa....


-kaisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti