sunnuntai 5. toukokuuta 2013

On the road part 3

Sitten ois vuorossa n 1 200 mailin matka Orlandosta New yorkiin.

Matka jatkui siis Disney wordin jälkeen Jacksonvilleen jossa yövyimme ja jatkoimme aamulla matkaa..




Tavoitteena oli keretä lauantaiksi North Carolinaan, Charlotteen tapaamaan mun kummitädin poikaa, Rasmusta, joka pelaa Charlotte Checkerseissä ja sen tyttöystävää. Matka tuntu ikuisuudelta, mutta toisaalta se meni tosi nopee, koska hyvät unen lahjat. Charlotteen selvittiin niin majotuttiin johonki megahotelliin, ihan semi hieno!
     Käytiin syömässä meksikolaisessa ja mää otin sit elämäni ensimmäisen burriton ja toista en syökkään. Hyi, hyvä ku sain sen yhen haarukallisen alas! Sit valmistautuun hotellille ja illan peliin, jonka jälkeen syömään Rasmuksen ja sen vaimokkeen kanssa. Oli kyll tosi kiva nähä niitäki, ku aika harvoin tulee käytyy tuol Amerikoissa ja nähä niitä.







Aamulla lähettiin sitten matkaan kohti Washington DCtä. Pysähdyttiin muutaman kerran, mutta ei mitää kummallista ku aika paljon taas tuli nukuttua ja nauratettua kanssa matkustajia tyhmillä jutuilla. Olin kans ostanu One Directionin levyn Floridasta, niin sitä popittamalla sit mentiin eteenpäin. Päästiin hotellille ja ylipäätään Washingtoniin pienten ristiriitojen jälkeen navigaattorin kanssa.. Onne Amerikallaiset kyllä tosi ystävällisiä (: . No mentiin hotelli huoneeseen ja tv päälle ja kattoon ensin Disney chanelilta Leijona kuninkaan loppu ja sen jälkeen Kaunotar ja Hirviö.
     Niitten jälkeen sit syömään, meikä otti fish and chipsit namnam. Porukat jäi viel istuun iltaa ku mää ja Katri lähettiin h-huoneeseen. Voi sitä kirkumisen ja itkemisedn ynnä muun määrää ku hiiri/rotta meni mun jalkojen edestä!!!! Menee oikee kylmiä väreitä vieläki ku aattelee. Onhan hiiret ihan söpöjä ku ne on häkissä, mutta tolleen noin kipittää sun ohi jossai ravintolassa niin iiiiu!
     Herättiin ja laittauduttiin ja lähettiin katton vähän millanen paikka tää kuuluisa Washington DC on. Käveltiin kaupunkiin ja sit oltiin semmosen talon edessä ja sit siinä edessä ku oltiin niin ihmeteltiin miks kaikki kuvaa tota taloo ja itteensä siinä edessä. Äiti meni sit fiksuna kysyy poliisilta, että ''Sorry, where is the White house?'' Poliisi mietti hetken ja naurahti, että se valkonen talo on tossa teidän edessä... No sit otettiin muutamat kuvat ja lähettin jatkaa matkaa ja käytiin matkamuistomyymälässä. Saatiin otettuu kuvat meistä ns. presidentti perheenä ja itse presidenttinä.
     Oli kauheen kurjaa, kun oli pääsiäinen ja siellä oli kuuluisat pääsiäismunien pyörittely karkelot, jotka pidettin valkosentalon puistossa ja joissa oli mukana itse Obama ja hänen perheensä. Oltas päästy näkeen Obama jos meillä ei ois ollu niin kiireinen aikataulu ja jos meil ois ollu vähän hienommat vaatteet, sisäänpääsy ois ollu vaan 15$...
     Niin no, koska meillä oli niin ''kiire'' niin ei keretty käydä kattoon Capitalia vaan käytiin pitsalla ja sit otettiin metro ja matkattiin arlington national cemeteryyn. Oli aika pysähdyttävä paikka ja muutamat hautajaiset tuli nähtyä ja kuultua muutamat kymmenet pamaukset.
     Siitä sit taxilla hotellille ja matka jatkui Baltimoren läpi Philadelphiaan.




Philadelphiassa löydettiin hotelli ja lähettiin syömään Italialaiseen ravintolaan ja italiaiselle jäätelölle.
Nukuttiin yö ja muut lähti aamulla kattoon Philadelphiaa nii meikä jäi nukkumaan hotellille. Eli ei paljonkaan tietoo millanen paikka oli, mut ei vaikuttanu kauheen eksoottiselta. Ainakin tuli Philadelphia juusto kiintiö täyteen tolla matkalla. Puolen päivän jälkeen matka jatku taas..




Ollaan jo niin lähellä New yorkkia!! Viimenen etappi oli New Jersey, joka on ihan New york, New yorkin rajalla. Siellä semmoseen pieneen intialaisten omistamaan tievarsi hotelliin. Viimesen kerran meni hermo Tomppaan, eli meijän navigaattoriin. Ei meillä menny kun joku vähä alle tunti löytää sen avulla ruokaa.. thäänks! Nojoo vatsan tuli täyteen ja takas hotellille.
     Enää oli jäljellä hetken matka New yorkkiin ja siitä onki sit hyvä tehä matkan vika osa.


-kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti