tiistai 22. tammikuuta 2013

tavallisen normaali päivä

Pitkästä aikaa oltiin Neeankaa ainoot kiltit oppilaat meijän luokalt jotka meni kouluun sillonku se oikeesti alko :)! kuvissa enemmän..

Testailin sit aamulla mitä pukisin päälle ja löysin vanhat housut ja siskon hupparin, näytin vähä pojalta tai joltai ! Nojaa en kuitenkaa sit laittanu näitä päälle vaa jotain ihan muuta(:

vain Kaisa, Neea ja canon
Tehtiin paperimassatöitä ja Neea rohkeena uskal tehä sen massan, ku mää nössönä vaa hysterisoin ku yritin ees testaa koko hommaa.. Jos vaikka saisin tänne sit kuvaa ku ne on valmiit (:

Meil on koulussa valinnaisen tutkinnon osat- jakso, lähihoitajan työkalupakki. Ja se sisältää kuvista, liikuntaa, rentoutusta, musaa ja köksää. Ollaan menossa kehitysvammaisten päivätoiminta keskukseen, pitää toimintahetkee. Siihen kuulu kuvaamataidollinen ja liikunnallinen osuus. Ja koska mää oon niin keksiliäs ja mielikuvituksellinen tai jotain, nii keksin mitä kuvaamataidollista me tehään niittenkaa, tossa suunnitelun tulos :D

Teatteri alko tauon jälkeen ja sitä oli odoteltukki jo. Vähä oon cool ja katkera, koska se Pikku kakkosen Lassi tuli uutena siihe meijän ryhmään ja se on ollu siel Venla-gaalassa (jossa määki viel joskus oon) ja se on just semmonen jätkä joka uskaltaa tehä kaikkee ja kaikkee ja oon kade.


Sain vihdoin kauan kaipaamani salikengät, hinta oli mitä oli mut mamma betalar. Ja kans tommosen ihanan mekon, en tiiä viel missä aattelin pitää tota, mut ehkä mää jotain keksin.





Ei siis mitään ihmeellistä tänäänkään, tavallisen normaali päivä jos voisi sanoa :) Huomenna meil ois koulussa valokuvausta, joten hyvin mahollista, että laittelen tänne jotain mun ja Neean otoksia.

next iholla ja csi miami

unet!

-kaisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti