lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kolmen viikon kielipesu! part 2

Jos mä sit jatkaisin vähän tästä kolmesta viikosta.

Heti seuraavana päivänä tulostani jenkkiperheelle oli illalla häitäedeltävät juhlat ja pääsin tutustuu vähän perheen tuttuihin ja muutamaan sukulaiseen. Nää juhlat oli mun mielest tosi hyvä juttu, koska tutustuttiin toisiimme ja läheistyttiin ihan tosipaljon. Ja sain elämäni ainoot ja parhaat pikkusiskot! Näitten kolmen viikon aikana jopa riideltiin, naurettiin, itkettiin, riehuttiin, rikottiin sääntöjä, väännettiin vastaan, toteltiin ja sovittiin ihan niinkun oikeetkin siskot.




Tää pari oli siis jo menny naimisiin kaks kuukautta aikasemmin, kiirreellisesti, koska tän miehen isä oli kuolemassa ja tietty ne halus et se isä on mukana tärkees tapahtumassa. Aika surullista!

pääsin vetään ''kitaralla'' old time rock 'n roll
Leikittiin vähän glowstickseillä.

 Ensimmäisenä maanantaina ''lasten vahti'', joka ei oo lasten vahti mut sillä häntä vois kuttuu. No kuitenki lähettiin ajeleen autolla ja nää näytti mulle vähän paikkoja. Käytiin syömässä Friendly'ssä ja ajettiin vähän kauemmaks Vermont country storeen.
niin pelottava!
Muutama tuhat testaus/maistamis mahdollisuutta. Varmaan jokasta lajia ja makua hillosta makkaraan sai testaa, oikeesti.
Nää tytöt on kyll poseeraamisen mestareita!

Oli kyll harvinaisen tylsä postaus, nojaa jos vaikka seuraavaan postaukseen sais sit enemmän irti ja runoiltua kaikkee, kun seuraava viikkopuol vietettiin näittenkaa rantalomalla!


ps. viisi rakkoo jaloissa tekee kipeetä ja on ihana ja helppo ja kivuton kävellä!

-kaisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti