perjantai 2. elokuuta 2013

Kolmen viikon kielipesu! part 3

Täällä taas!
Tässä postauksessa kerron siis meijän rantalomasta Massachusettin Cape Codiin ihan siinä Bostonin kupeessa. Tää matka kesti vähän yli viikon ja tuli taas tavattuun tän perheen puolisukuu! Lähettiin matkaan 2.7 kun noi vanhemmat oli päässy töistä ja oli pakattu. Automatka kesti lähes neljä tuntia, joka nyt ei sinänsä tuntunu pitkältä, sillä opetin noille tytöille otsapelin, pelattiin mun ipadilla ja juteltiin ja laulettiin kaikkee.
Tää perhe ja näitten tutut siis vuokraa sieltä aina tän saman talon samaks ajankohaks, joka vuosi. Kun päästiin perille niin siellä meitä oottiki näiden tyttöjen serkut ja niiden vanhemmat sekä noiden tyttöjen toinen setä. Vaik mää pidän lapsista, melkeimpä vois sanoo et rakastan, niin se niitten kolme vee serkku oli kyll ihan kamala!
No kuitenkin oltiin sen verran ''myöhään'' perillä nii ei lähetty rannalle, mut heti seuraavan päivän aamuna oltiin JO kymmenelt kävelemäs sinne. Se talo oli jonkun puolenkilsan päässä rannasta + lähelle 200 rappusta alas rantaan.

Bostonia autosta käsin

luonnonkiharat jee..

Tuleva valokuvaaja hostsisko Brooke

Joka päivä noi nuorimmaiset keräs joku yli 200 rapua ja erakkorapua. Nytpä tiedän, että pelkään rapujakin! Varsinki ihana tunne kun seisot/kävelet vedessä ja ne napsii sun varpaita, koska oot tiellä. Ei sentään ääni loppunu kertaakaa, joka on ihme!

4th of july! Herranjeese ku se on isojuhla! Jotkut kuulemma oottaa enemmän itsenäisyyspäivää kun joulua. Vähän oli erimeno kun suomen itsenäisyyspäivänä. Sanoisko et se oli uudenvuoden ja juhannuksen sekotus!
     Ehdoton mitä on pakko tehä 4th of july on syödä hampurilaisia, hotdogeja, keksiä jossa on paistettuavaahtokarkkia ja suklaata, pukea jotain sinivalkopunasta, käyttää glowstickeja ja mennä kattoon ilotulitteita. Näin se perhe mulle sano ja pakko mikä pakko.

  



Olin hemmetin onnenpekka koko tän reissun, itseasissa ollu tän kokokesän! Täällä suomiperheellä sairastanu otsaontelutulehduksen, rantalomalla ekanapäivänä ku menin uimaan sain aika isotraapaleet mun jalkapohjaan, seuraavanan päivänä kaaduin ja liuuin alas viisporrasta ja molempiin jalkoihin,käsiin ja persposkiin tuli mustelmia ja raapaleita ja sit samana iltana semmonen glowstick hajos mun päälle, ja yks päivä olin uimassa niin polveentuli raapaleita ku kiviraapas ikävästi.
                                                          
Elämäni eka pinjata! +laatu
pusuduckfacejoku? Mitäköhän toi yks duunaa?

Muutaman päivän päästä nää kaks pienempää serkkua vaihtu yhteen vähän vanhempaan serkkuun ja tietty sen vanhempiin. Näillä tytöillä on kakstoista serkkua ja mää näin niistä kaheksan, aika hyvin! Käytiin yks päivä ostoksilla ja syömässä satamakaupungissa, jonka nimee en muista, mut ihan nättiä oli, ei kuitenkaa ehk ihan mun juttu.

Ken on heistä kaikkein ruskein..?
ostin maailman sulosimmat UNO-kortit






''love''


Oli kyll tosi huisi viikko taas vaihteeks! Opin vähän lisää amerikan historiasta, ihmisistä ja kieltäkin tuli opittua. Viel on kyll muutama part jäljellä!

Kattellaan mitä seuraava postaus tuo tullessaan. Nyt alan katteleen mitä leffoja löytyy mun ipadin elisa viihteestä. Meikä on muuten jo kahenviikonpäästä suomessa!!

Kommentoikaa ihmees mitä mielt ootte näist teksteis(:!


-kaisa
 



2 kommenttia: