tiistai 6. elokuuta 2013

Kolmen viikon kielipesu! part 4

Mikäs sen parempaa kun päivä isossa ostarissa!

Heti seuraavana päivänä saavuttuamme Cape Codista, oltiin sovittu jo aikasemmin ''lastenhoitajan'' kanssa, että lähetään isoon ostoskeskukseen, parin tunnin ajomatkan päähän. Nää tytöt oli infonnu sille, et pidän shoppingista ja että mun on ihan pakko päästä Forever 21niin. Toive toteutu ja matkamme lähti käyntiin torstaina, aamu yhdeksältä. Harvemmin kun tulee päästyä tähän kyseiseen kauppaan, niin siellä se aika kuluu hyvin nopeasti. Kolmetuntia oli sujauksessa kulunut ja kyseessä oli vain yhdenkerroksen liike.. Muutamaan muuhunkin kauppaan kerittiin ja tietenkin syödä muistettiin. Mutta koska matka sinne ostoskeskukselle kesti niin kauan, nii piti meidän tietenkin lähteä ihan ihmisten aikaan takaisin kohti Perskinsvilleä ja monta mukavaa kauppaa jäi käymättä. Kello oli jotain kymmenen illalla kun päästiin takasin kotio.



Päivän saldo:

kaks pitkähihasta, forever 21
teepaita, forever 21
hihaton nahkatakki, h&m
forever 21
maailman söpöimmät haaremit, forever 21
kaks toppia, vas. forever 21 oik.??
Eiffeltower kangaskassi, forever 21


Perjantaina vaan hengattiin, pelailtiin ja harjattiin koirat, katottiin Brave ja The parent trap sekä muutama jakso H2O.ta ja mikä parhainta, syötiin!





Yhtenä iltana (loppujen lopuks aika monenaki iltana) sulatettiin/käräyteltiin vaahtokarkkeja kynttilöillä ja se oli näille tytöille ihan uus juttu, mut kuulemma ihan sairaan cool! Lupas kertoo tästä niitten kavereille ja sanoo et tää on suomalainen perinne, emmä kyll tietääkseni ihan niin sanonu, mut ihansama.



Viikonloppu oltiinkin sitten reissussa, mutta siitä seuraavassa postauksessa.


-kaisa

2 kommenttia: