maanantai 19. elokuuta 2013

Camping weekend

Lähin siis viimesenä viikonloppuna, jonka vietin Atlantin toisella puolella niin Campingkeileen mun jenkkiperheen kanssa. Mentiin noin kahentunnin ajomatkan päähän Vermontin ja New Hampserin rajalla olevaan State Parkkiin  (jos et tiiä mikä on state park) . Mukaan tuli myös Charestien perhe, eli sama perhe kellä on se uima-allas. 
Jenkkiperheen isä tuli hakemaan mut torstai iltana, baseball pelin jälkeen. Ajettiin Perkinsvilleen ja lähettiin vasta seuraavana päivänä kohti State Parkkia. Mää olin sanonu tälle perheelle, et mun on pakko nukkua teltassa ainakin kerran kesässä, niin ne sit otti teltan mukaan mua varten ja meitsi sit koisi siellä. Tietenkin noi muutki tytöt sit halus tulla nukkumaan sinne, mut mikäs siinä, hyvä vaan.

 Nää kuvat on varmaan laadukkaita ja tärähtäneitä, ku vasta opettelen ton uudenobjektiivin käyttöö.









usvainen kesäilta, ihana!





Seuraava päivä vietettiin Clark's Trading Postissa. Tää oli semmonen ''tivoliseikkailusirkus'', tai joku ihme en tiiä, mutta google käyttöön jos kiinnostaa enemmän. Siellä sit nähtiin karhu show, joka on tän paikan se juttu. Näin pelottavan ''ihmissuden'' junanvaunusta, kokeilin segwayta, kastuin litimäräks, näin kiinalaista akrobatiaa, istuin liikkuvassa kummitustalossa, tutustuin ''kuoleen miehen vanhaan kotiin'', nauroin, söin, otin kuvii ja vietin päivän parhaassa seurassa.





























koko medium ja makso 2,80$, herää heimoon ku suomessa maksais  tommonen määrä.

Sunnuntaina sitten pakattiin tavarat, kasattiin teltta ja lähettiin. Mentiin kiipeen semmonen mäkireitti ylös, johonkin kauniille maisema tasanteelle, ennenku nää lähti viemään mua takasin South-Burlingtoniin.




perhepotretti


 Tytöt ja äiti heitti mut Burlingtoniin. Ennenku sit palasin kotio niin käytiin TJmaxxissa ostoksilla ja Price chopperissa ostamassa ruokaa ja mentiin Lake Champlain rantaan syömään ja ottamaan vielä viimeiset kuvat yhessä. Sen jälkeen nää vei mut South-Burlingtoniin ja oli hyvästien aika. Surullista ja kyynel silmässä siinä me kaikki halailtiin toisiamme.





Mulla ei oo mitään hajua, koska nään tän ihanan perheen seuraavan kerran. Toivotaan, että nää pääsis Suomeen kun mää valmistun eli tulevana keväänä. Sormetristiin, peukutpystyyn, rukoilutkehiin ja mitä vielä. Kiitos tälle perheelle tosi paljon, mun kesä oli tuplasti parempi kun sain tutustuu teihin!

-kaisa


2 kommenttia: