torstai 8. elokuuta 2013

Kolmen viikon kielipesu! part 5


Seuraavaks viikonlopuks lähettiin Connecticutiin, näitten serkkujen luokse, sillä siellä oli luvassa häät, valitettavasti kyllä vaan aikuisille. Nojaa näimpäs ainakin serkkuja lisää ja sain uuden staten mun listalle. :)
   Aina kun nää tytöt näkee niiden serkkuja niin niillä on tapana laittautuu näteiks ja vaan sekoo totaalisesti.. Otin videoo, mut koska oon internetin ihmekäyttäjä en sitä osaa/jaksa alkaa vääntään koneelle (ette missaa mitään). No mut ennen tätä sekoomista katottiin 16 episodia H2O.ta, syötiin ja pelattiin ulkona mm pistettä, numbers-peliä ja jotain ihme peliä jonka nimee en tajunnu. Kahelt yöllä päästiin nukkumaan asti, sillä aikuiset tuli ja niinno oli pakko. Meil oli niin hauskaa ja menon täyteistä et unohdin kameran laukunpohjille, mutta kännykällä kyllä sain yhdenhuiman kuvan ja sen videon. Seuraavana aamuna lähettiin aikasin ajaan takas kohti Perkinsvilleä ja matkaan lähti myös yks serkku.



Oli siis sunnuntai kun palailtiin Connecticutista. Matkalla tosiaan takasin Vermonttiin käytiin pikasesti moikkaamassa taas yhtä noitten serkkua ja setää (tän sedän asiosta siis pääsin asusteleen Mckeenien kanssa), joka oli heittämässä tätä serkkutyttöä kolmenviikon taideleirille. North Carolinasta (serkku ja setä asuu siellä) New Hampshireen heittämään, kuulostaa jotenkin tosi pitkältä.

Tän perheen isä on Vermontin kaikken State Parkkien johtaja tai joku tällänen boss, joten päästiin käymään aikamonessa, lisäks Brooken piti ottaa kuvia näistä eri State Parkeista näiden nettisivuille, ja koska mulla on hyvä kamera niin toi isä kysy et voisko se laittaa munkin ottamia kuvia nettiin. Päivä koostu näistä; uinti, ruoka, polkuveneet, pelailut ja kuvailut.



Näillä tytöillä alko myös samaisena maanantaina viikon kestävä futisleiri, joka siis meinas sitä et joka ilta tiettyyn aikaan, viikon ajan oli jalkapalloreenit. Ihan jees niille, mutta mulla oli tylsää, arvatenkin. Onneks mentiin aina reenien jälkeen järveen vetään uimasessiot.

hostserkku Rosie


Tiistai vietettiin kokonaan uima-altaalla. Ja tietenkin illalla futisreenit ja järviuinti. Tuli jotenki tosi kotonen olo tosta järvessäuinnista, koska suomessahan ei nyt ookkaa muutaku järviä. Tainno ehkä jotain muutakin, mutta kuitenki.



Keskiviikko oli bluberrypicking day. Kauheen halpaa hommaa oli mun mielestä, koska litran sai kerättyä neljällä dollarilla. Toisaalta tuolla ei ollu ketään kuka ois ottanu rahat vastaan tai kattonu perään, me vaan rehteinä ihmisinä tiputettiin rahat semmoseen luukkuun ja lähettiin uimaan ennen ''reenejä''. Ja onneks uitiin sillä näiden reenit keskeyty vartti alkamisen jälkeen, salamoinnin takia, eikä siis tietenkään menty enää uimaan.




Tällänen salamapilvi nähtiin kun oltiin matkalla kotio, jotenkin tosi scary mut tavallaan kiehtovankaunis.

Koko kolmeviikkoo oli ihan sairaan lämmin, joten olin onnekas et tää perhe asu lähellä järviä. Vaikka siis lähimälle järvelle piti ajaa puoltuntia, mutta Amerikan mittakaavassa se on lähellä.

Torstaina lähettettiin aamulla heti ajamaan kohti Montpellieria, Vermontin pääkaupunkia. Päästiin perheen isän kyydillä, koska sen toimisto on siellä ja kuten normaalistikkin, hänel oli työpäivä. Mentiin ensin semmoseen koru/helmi/yms liikkeeseen, jossa vierähtiki yllättäen melki kaks tuntia. Sen jälkeen kiertämään joku kirkoltanäyttävä kaupungin talo tai vastaava, syöminki, karkkikauppa, lumottu lelukauppa ja kirpputori. Tällä kirpputorilla oli jotenki tosi iskevä nimi; One more time.


Mun luomukset ja tarkotuksena siirtää noi rannekorun helmet kuminauhaan, koska kuten huomaatte se on menny jo rikki.








Perjantaina, viimeisenä kokonaisena päivänä kun Rosie oli meijän seurassa, mentiin elokuviin kattoon Despicable me 2. Koko leffan olin aivan kujalla, koska en ollu nähny Itseilkimys 1 stä. Olin myös yllättävän yllättynyt, koska tajusin lähesmelki kaiken mitä siinä elokuvassa puhuttiin. Leffan jälkeen mentiin viel muutamaks hetkeks TJmaxiin ostosteleen. Huomasin et oon ihan hemmetin nopee sovittaan, koska mun hostsisko sovitti yhtätoista vaatekappaletta ja mää yli kolmeekytä ja olin aikasemmin valmis kun se! Ja illalla tietty oli vikat reenit ja uimiset.

Tässä mukaan päätyneitä vaatteita
anteeks kuvien panostuksesta..






Seuraava teksti onkin sit jo vika näitten tyttöjen kanssa, ainakin toistaseks. Sillä tää perhe pyysi mua niittenkaa campingkeleen tulevana viikonloppuna ja meitsi on kyllä ihan menossa! Joten katsellaan mitä saan aikaseks tänne blogin puolelle.



-kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti