lauantai 9. maaliskuuta 2013

the sun is shining, summer comes

Mitäs mitäs, no hmm. Perjantain oli mun kuvaamataidon näyttö ja lastenkaa sit vähä musiikki maalattiin. Sain myös ensimmäisen naistenpäiväkukan, ikinä (työnantajalta)! Ja monta pientä rutistushalia ja märkää poskipusua lapsilta.

tälläst ne sai aikaseks, ihania!
päivän asuni

Töitten jälkee käytiin hakee Janikan synttärilahja, joka siis oli valmistunu vasta nyt kolmeviikon päästä siitä, mitä neiti täytti vuosia.

neiti pääsee ottaa vähän taskusta

Sitten Annika, Janika ja mää lähettiin ideaparkkiin vähä ostosteleen

ginatricot

body lotion, h&m


Sain jonku ihme naurukohtauksen, eikä kyll mitää hajuu mistä se lähti, mut ei siitä ainakaan pois meinannu päästä. Päädyin kans Janikalle yöks ja tsiikailtiin muutama vhs, tuli kyll jännä olo! Miks kaikki on nykyää niin ''hienoo ja uutta'', videot vaan takasi sanon minä!


Toi tyttöni mun oli kyll niin ihana! Itkin tietty jonku tuhat kyyneltä ja itkin muute viel tänäänki.

Herättiin tänään ihanaan auringon paisteeseen! Oli just semmonen ihana kevätsää, semmonen kuvaus ilma. Kyll se kesä viel sielt saapuu.

Saavuin sit Janikalt kotiin ja mun oli ihan pakko keskeyttää Katrin yo-kokeisiin luku, koska toi ilma oli tosiaan niin vastustamaton. Kuviakuviakuvia! 

Oli kauhee vaatekriisi! Lopputulos tässä.



sisarrakkautta ♡



meitsi on jousimies. 273 päivää viralliseen aikuisuuteen.




sisko ja sen sisko



                                                                     Tänään sit tällästä (:

Äskön katoin KIDsingiä, koska Antti Tuisku rakkaus♡. Nyt tulossa suomen toisteks paras leffa (helmiä ja sikoja jälkeen), johon ei kans koskaan kyllästy, tyttö sinä olet tähti. Samuli Vauramo on kyllä komea ja kuuma ja ihana ja hyvä näyttelee ja vaikka mitä ja ahnam!


Illan jatkoja!

-kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti