sunnuntai 24. helmikuuta 2013

hiihtoloma alko

Leposesti! Päiväkodilta päästyäni mentiin Janikan kanssa meille lagaa hetkeks ja sit lähin Hiisua vastaan kaupunkille. Kaupankautta sit ylöjärvelle Hiisun rinsessalinnaan(:. Oltiin suunniteltu et mentäs yhen muijan 18vee synttäreille ku se nii hehkutti et kaikki saa tulla ja megabileet ja näin. Ei me sit jaksettu raahautuu sinne ja pidettiin vaan kahestaan hauskaa, niinku aina! Sain Hiisulta vihdoin mun synttäri lahjan tai ainaki osan siitä, Barban (pinkin barbababan). Mitään muuta en tarviikkaa perjantai iltaani ku kaverin, unikaverin, musaa, naurua ja vähän kaikkee.

Bussissa. Osaan painaa oikeella pysäkillä, on meinaa vaikeeta ku bussi vaihtu, mut sentään pääsin puoli-ilmaseks. Ilta/yö/aamu meni One Directionia popittaen. Perjantai illan eväät. Yö hyppelyä. Oli hieman pelottavaa! Nyrpeetä. Hiisu vetää ykkösellä. En oo viel täysikänen nii kai mää välil saan olla lapsi. Onse hyvä näyttää ihmiseltä. Siinä toinen hyvä esimerkki ihmisestä. Ja näin mut toivotettiin tervetulleeks, oltiin oikee siivottu! :D

Lauantain tosi virkeenä lähettiin yhentoist bussil kaupunkiin. Hiisu meni minne meni ja mää lähin janikan seuraks särkkään kesätyö haastatteluun ja sit päiväks/illaks/yöks/seuraavaks päiväks niille. Oon kyll kamalan kateellinen heille, jotka osaa niin hienosti veistää jäästä jotain niin hienoa! Oishan se ihan kiva, osata jotain kivaa oikein silleeen tosihyvin.



Queens please

haluun samanlaisen kotiin!

Päästiin testaa särkänniemen pulkkamäkeeki, mut eipä ollu yhtään kummonen. Parempi mäki löyty Janikan takapihalta sit yöllä. Kuulu varmaan Afrikkaan asti et oltiin siel..

Mikäs sen parempaa ku viettää perjantai yö mun kanssa pulkkamäessä! (puhelimen laatu se laaduista paras on.)



Ihana oli päästä pitkästä aikaa pelaan UNOO! Ja onhan toi Skip-boki ihan jees, mut oon vaa ihan paska siin nii ehk se ei siks nappaa..? Joskus ja jouluna sit selvittiin vihdoin nukkuun, aamua odotellen.

Pyhäpäivä tottakai pyhitettiin hsm.lle, musiikille, ruualle, ikealle, busseille , phoneille ja tv.lle

vuorosanat ja laulut hallussa, viimestään nyt (:

Ihanat päiväunet rakkaani säestyksellä. Etkä sää mikään paska oo, höpöhöpö!

Lähettiin käväsee ikeassa ja ihan urheiltiin ku käveltiin sinne ja siellä! Sitku matkustettiin bussilla pois, nii se bussi kuski oli joku ihan sairaan nuori ja sit se vaan flirttaili meille koko matkan, pientä lisä piristystä päivään sille ja meille.



Nyt himas yötä, aamulla koululle tekee näyttösuunnitelma ja Janikan kautta jvg.n keikalle med Niina ja taas sit sielt Janikalle. Mun loma on kyll ihan täynnä kaikkee! Mut mikäs siinä viettää lomaa hyvässä seurassa (:

Käpy!

-kaisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti