sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Siinä se taas meni

Meinaan viikonloppu! Jos sitä taas vähä kokois viikonlopun tapahtumia tänne (:

perjantaina pidettiin musavisa yhelle luokalle meijän koulussa. Meistä se onnistu ihan hyvin, mut miks opettajat ei vaa koskaa voi antaa hyvää palautetta, vaan aina jotai rakentavaapaskaa? Sit tehtiin köksäs semmonen maistelu juttu, jossa oli erikoisii hedelmii ja niit piti haistaa, maistaa, tuntee, nähdä, kuunnella ja sit arvaa mikä se oli. Nii ja tehtiin jäätelö annokset, tai muut teki ja mää tsiikailin sivusta, ku toi jäätelö ei oo ihan mun juttu (tai ei ainakaa tollon ollu + herkkulakko).
Neean jäätelöannos

Käydään Nooran (yks evoista) kanssa joka vuosi ASTA-rakentaja ja asumis messuilla, osallistumas kaikkiin kilpailuihi ja hakemassa karkit ja ilmaisjutut (ei siis kumpikaa jouduta maksaa sisäänpääsyä, ku meil on ilmaisliput).




Menin illaks ja yöks Janikalle. Oli taas ideana et katotaan hirveesti leffoja, mut perus, heti kun suunnitellaan jotai nii ei niin kuitenkaa käy. Molemmat oli hieman väsyneitä ja nukahettiin jo ekan leffan aikana, juurinäin tytöt! :D 

Käytiin Janikan kaverilla istuu (seisoo) iltaa ja mikäs sen parempaa ku pelleillä.

 Tää mimmi saa mut sit aina nauramaan ja jostain kumman syystä se nauraa aina mulle! :D



 Lauantaina piti olla Emmin tuparit, mut sillä oli ollu vähä liian villi perjantai nii ne sit siirtyy. Mut sain sit viettää ihanan lauantain lasten teatterissa äitenkaa, Neeankaa kupposella kuumaa ja Norankaa oleskellen.


siskon vaatekaappista löytyy aina välil jotain kivaa (;

Yks ihanimmist asioista Neeankaa on ehk se, et sille pystyy kertoo kaiken ja se jaksaa kuunnella. Eikä meil oo hiljasii hetkii, aina keksii jotain sanottavaa tai muuta.

Illal menin Noralle olee, perus, koska siis tosi harvoin me oikeesti tehään jotain fiksuu tai yleensäkkää mitään.(:

 Sunnuntaina sit ois pitäny herää suht fiksuun aikaan (koska nora ja hiisu), mut miks kukaan vaivautuu herää viikonloppuna aikasin? Ei mikskään eikä kukaan.

Päätin et en jaksa laittautuu, koska menisin vaan syömään Hiisunkaa ja kahville Norankaa. Mut ei ne höntsyt ja huppari ollukkaa kivat nii sorruin sortseihin..taas!



Noora oli ihan hassunlailla oudon näkönen, ku se oli laittautunu ja silläkää ei ollu housuja jalassa, joka on tosi epänormaalia siltä!
On tosi vähän asioita mitä en oo kertonu tai en tuu ees kertoo Noralle ja neki on varmaa sellasia mitkä sitä ei ees yhtää kiinnostais. Se on ihminen joka saa tunteen mut tärkeeks, sillee erityisellä tavalla.

Sit vihdoin sain aikaseks antaa Hiisulle sen joulu/synttärilahjan, jotka molemmat oli joulukuussa.
Hiisu pääsi mukaan teineileen.

meitä saa aina hävetä.
Hiisun oon tuntenu niinkauan ku muistan, meitä saa aina hävetä ja senkaa ei oo kans mitää mitä en tekis tai mistä en puhuis tai oikeesti mitään.

Ensviikolla on ystävän päivä, musta se on aika turha päivä tai siis tottakai se on tärkee sillee tavallaan, koska ilman ystäviä ei olis mitään. Mut miks mun pitäis antaa ystävän päivä lahja mun ystävälle, eiks sille oo tärkeintä se et oon sen ystävä ilman mitää ylimäärästä materiaa? Mulle ainakin riittää se et ne vaan on ja jaksaa mua (: Kiitos siitä kaikille niille <3

 

''En tarvitse mitään niin paljon kuin hunajaa..." sanoi Puh katsoessaan Ristoa ja Nasua"...paitsi ystäviä..." Ystävyys on sitä kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystäväänsä, silloin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti niin, että kaikki rypytkin siliävät.


Huomenna alkaa työssoppi enkkusuomi päiväkodissa, toivotaan et oon ihan tervemenny sinne. Jännättää!

Nyt yöt!

-kaisa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti