maanantai 18. helmikuuta 2013

Tykkään näköjään kauheesti

Näitten viikonloppujen kokoamisesta yhteen (: Perjantai meni ihan päin persettä, tai mikään ei vaa jotenki menny niinku ois halunnu, en päässy kattoo vanhojen iltatansseja (kiitos miljan pääsin sentään koskariin, ja kiitos toisen joka peru kaikki), juttuja peruttiin, muutoksia suunnitelmiin, näytin tyhmältä ja sitä rataa. No mut jos jotain positiivistä kaivaa niin päiväkodin lapset opetti mua tekee angry birdsejä

angry birds


Nää vanhat ja just siis tänä vuonna oli mulle tosi tärkeet, (en siis ite tanssinu, koska amis) koska mun kaikki kaverit tanssi siel tänä vuonna ja tietty kaikki eri kouluissa, joten joka paikkaan ei ois ehtiny. Kaikki oli niin kauniita (tai no ei ihan kaikki), kaikil oli kauniit mekot (ei läheskään kaikilla) ja alko ärsyttää et ei saanu ite prinsessa päivää, miks valitsin amiksen, huoh!

Pia rinsessana



No sit lauantaina oli Janikan 18v synttärit. Kaikil meni vähä lujaa ja sankari oli onnellinen ja iloinen ja kaunis ja vauhdissa ja kaunis ja päissään ja muuta mukavaa(; khehe. Olin se kameramies, tässä tapauksessa kyllä nainen, mutta siis koko illan. Oli kyll ehk mahtavaa ku tällä synttäri sankarin äidillä oli yllätys, jota Janika oli sit toivonu koko ikänsä ihan  pienestä pitäen, eli mies stripparit! No ei, ku siis että se pääsis ajaa limusiinillä. No siellähän me seittemän vierasta ja sankari ajeltiin kakstuntii tamperetta ympäri ja bailailtiin. Kiitos viel kaikesta kaikille ja varsinki Janikan äitelle ja tietty Janikalle! (:



let's get party started

valmistuin

ristiseiska oli kova juttu ja mää jopa voitin muutaman kerran!


Pia

Sami

Annika, Sami ja .

Kaikki selvästi hyvin

Sankari ja sen mamma

Vikke

Kaunis synttärisankarimme! Täydellinen mekko ja upee kampaus(;

Näillä mennään

jätkät ihan messissä





Tykkäillään hirmuisesti pussailla.

Sunnuntai sit vaa oltiin ku jäin Janikalle yöks, tai mitä ny kuudelta mentiin nukkuun ja siinä kympilt (am) herättiin (y). Sentään sunnuntaina jo kaheksalt illal selvisin kotiin, et et.

Kiitos tosiaan viel kaikille ja nyt Janika, eiku kalja ja tupakka kauppaan (;


Ja nyt tää sanoo hyvät yöt!

-kajsa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti