torstai 28. helmikuuta 2013

Sitä sun tätä

Keskiviikkona sit tehtiin Janikankaa ehk ekaa kertaa viikkoon mitään fiksuafiksua. Mentiin kattoon Karri Koiraa ja Ruudolfii pakkahuoneelle, sinne Chill Houseen. Oisin halunnu nähä Justimusfilmsinkin, mut ne jonot oli niin jäätävät et ei paljoo kiinnostanu jäädä venailee, nii lähettiin käymää siin välis sit Janikalla (Justimus oli siis seiskalt ja KK ja Ruudolf vasta puolkymmenen). 






Voi kuin se oli sulonen (: Sain oikee nimikirjotuksenki ja viel osotettuna mulle nii ja halin tietty!




Selvittiin takasin meille illalla ja katottiin joku ihana romanttinenkomedia (Tähtitreffit?). Ei kyll ollu ehk mikää paras idea näihin tunnetiloihin.. Siin oli just sellanen unelmarakkaustarina  lässynlää.


Tänään nähtiin meijän ihana rakas Annika ystävätär! Ja joo tosiaan oon siis ollu kokoviikon viimekeskiviikosta huomiseen Janikans kanssa, joten siks osittain kerron me muodossa, tästä mun elämästä ja siks myös Janika on varmaa jokasessa tekstissä minkä oon kirjottanu viikon/kahen sisään.

Mulla oli tänään ekaa kertaa pitkään pitkään aikaan suorat hiukset!

Käytiin kirpputoreilla, syömässä raxissa, jäätelöllä ja muutenvaa kierreltiin ympärikaupunkia. En ikinä löydä mitään kirpputoreilta ja se on kamalan ärsyttävää. En luultavasti vaa osaa ettiä ja kattoo sillee tarkkaan, niinku jotkut mega kirpputorimyyrät. Mut tänään löysin semmosen ihanan huivin minkä halusin ostaa jo viime talvena ginasta, mut sillon semmonen oli kaikilla ja en pitäny niistä väreistä mitä kaupas enää oli.



Kaisan, Janikan, Annikan


Illan suunnitelmana; c.s.i, leffaa, nuudeleita, tasokasta läppändeerust, leffaa, naurua, leffaa, nuudeleita, naurua, leffaa, käpy.


Katsellaan mitä huominen tuo sit tullessaan ja seuraava viikonloppu. Laivalle pitäs mennä, mut kiinnostus kiikarit vajos merenpohjaan, ku kaveri kerto et se ei pääsekkään lähtee... We'll see.

Morosta!

-kaisa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti