tiistai 5. helmikuuta 2013

Illan istujaiset

Tänään oli ihan mahtavaa!

Koulus kuvista muutama tunti. Sit siitä Nooralle. Next saatoin Neean ja Emmin semmoselle päiväkodille, johon ne ei osannu. Ehkä paras päiväkoti koskaan, ne lapset ja työntekijät on vaan jotain niin mahtavii, olin siis tosiaan työssäopissa siellä kasvun tukemisen jaksolla (:. Sen jälkee kiiruhdin teatteriin, jossa yllättäen muistin, että aivan ne seittemän typykkää on tulossa tänää meille siinä kuudelt..ups.. Nojoo kaupan kautta kotiin ja paikat kuntoon. Kunnon kattaukset sain laitettua, mut puoliakaa ei syöty.. :D Jutut oli taas hyvää tasoo ja mun nauru kuulu ainaki Rovaniemelle asti. Nää tytöt oli siis munkaa joko samalla luokalla ylä- tai ala-asteella. Eri kouluissa ollaan nyt ja näin ja nähään ehkä 3 kertaa vuodessa, joitain tietty vähän useemmin, mut tällee porukassa, sitä yhteist aikaa on vaa vaikee saada. Sinänsä on ihan syvältä et vaan niin harvoin, koska jotkut asuu tyyliin naapurissa. Ehkä meil on sit paljon enemmän kaikkee juttuu kerrottava, ku nähään niin harvoin, tai jotai :) Kuvat on ehkä laadukkaimpia!















Kuvat: Íllan kattaus / Milja / Kielo / Fanni / Roosa / Linda / Sofia / Greta



Eilen tulin ehkä yyber onnelliseks! Olin oottamas et tanssi tunti alkaa ja sit mankast soi Johanna Kurkelan Rakkauslaulu. Meikä tottakai alko laulaa siinä sitä, ihan niinku ketää muuta ei ois ollu mailla eikä halmeilla. Sit yks meijän 'joukkueest' vaa tokas ,et ''onpa sulla ihana ääni''. Dintsdints, posket punasena, meikä sanattomana ja hymyhuulilla tanssimaan. Oli jo valmiiks ollu niin ihana päivä, että!

Huomen ois sit tarkotus mennä sinne päivätoiminta keskus, Aktiiviin pitää niille kehitysvammasille toimintaa. Saasnähä mitä siitä tulee (:

Nyt nukkumaan, öitä!


-kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti