tiistai 26. helmikuuta 2013

nuorten festarit

Maanantai aamuna olin koululla heti ysilt ja tein ne mun kuus näyttösuunnitelmaa (kuolema). Ei toki menny ku vaan sellaset lähemmäks seittemä tuntia ja hermo. No sain ne valmiiks ja lähin kotiin. Siivosin (miten sen nyt ottaa), tein kaikkee turhaa ja lähin sit Janikalle ''valmistatuu'' ja lagaan ennen iltaa.

Mentiin Niinan kanssa Chill Houseen, siis sillon illalla. Se on sellanen tamperelaisille nuorille järjestetty päihteetön hiihtoloma festari. Ei olla Niinan kanssa mitää koviikaa JVG faneja, mut niil on ihan hyvii biisei ja päätettiin sit mennä kuuntelee niitä pakkahuoneelle. Ja tottakai koska Mista S oli siel, nii sinne oli pakko päästä, vielä kun ei oo ikää noihi baareihi mennä.

päivä lagaus Janikalla ft.teinilme. DJ Mista S (ehkä paras koskaan). Jare ja VilleGalle. Niina ja hän. JVG + Mäg Gälis. Tottakai me saatiin vip leimat, koska ollaan vaan niin parhait.

Meist tuntu et ihmisil oli pieni myötähäpeä meit kohtaa, ku me vaan raivol popitettiin ja muut tyylii seiso tikkusuorana paikoillaan. Ei niin kuulu tehä jossai keikalla, ei yleensäkkää missää tai ei ainakaa oo mun/meijän tapasta. Tärkeintä oli et meil oli hauskaa, ihan sama mitä muut aatteli (: kiitos Niina!

Menin sit illal pakkahuoneelt Janikalle ja katottiin siittiö leffa (the babymakers). Vähän väsynyttä porukkaa ja juttua lensi, tasosta en taas ollu nii varma.


Tultiin tänään sit Janikan kaa meille ja saatiin kyytiki viel (; . Äskö valittiin tolle yhelle vaatteet, ku se lähtee tänää ekaa kertaa baanalle. Sinne lähti puolet mun vaatekaapista neidin matkaan, ehkä saan ne yöllä takasin, ku toivottavasti se selvii hengissä tänne asti.

Nyt sit vaa pitäs keksii jotain fiksuu, ku en jaksas vaan olla. No ehkä mää jotain keksin.

Heissan!

-kaisa







3 kommenttia: